Jump to content
Zardusht

Problem unhiding folders

Recommended Posts

Hello,

I installed the Wise Folder hider and setup my password.

I right- clicked on the folder on one of my drives and picked the option "Hide folder with Wise folder Hider",

folder disapeared. I wanted to unhide the folder but I can not see it anymore.

I opened  Wise Folder Hider, was prompted to enter my password, did it, hoping to see Unhide folder option inside but did not find it.

How do I unhide the folder if I cant see it?

 

Thank you in advance.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The referred forum does not have a solution for my problem. The WDR does not see the folder I made hidden. Did I really pay your company for software that simply destroyed all pictures I've been collecting over the last 15 years with one click?!!!!?????

 This is horrible!!!!!!!!! Shame on you developers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please do not be angry!

 

1, You need to download this special WDR tool. It can find out all files of your disk, include hidden files by wise folder hider.

2, If you use wise folder hider to hide files/folders, run WDR can find out this '....' folder
   2.jpg
3, If you don't hide any files, there is no '....' folder.
 
You can do a simple test, create a new file, then hide it, run WDR to search. You will see the '....' folder.
Or, you can run wise jetsearch, enter your file's name to search. Maybe you have unhide it. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am not angry, I am devistated by the loss of 15 years of precious memories that I can not replace.! I hope you are able to understand that.

WDR does not work, it say " Error: can not get disk information"

I wish I could add the picture but this is not allowed in this community.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any other suggestion on resolving this issue?

I did a test. Created another folder, put a few files in it and hid it using the rightclick menu.

Once again the folder dissapeared without a trace!

Has anyone found a solution for this bug yet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...