Jump to content


Photo

WiseAutoShutdow feature requests, bug reports, updated translations

new features

  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#41 WiseCleaner

WiseCleaner

    Advanced Member

  • Moderators
  • 1,092 posts

Posted 11 September 2015 - 03:51 AM

Hey xilolee,

Can you tell me your system Date&Time Formats?

Attached File  date formats.png   27.2K   1 downloads


  • Stephenhob and XTHighamjak like this

We want to put smile on your face.    :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: EuaskA new community of Wisecleaner

A community for mutual assistance and knowledge sharing!

 

Be the first to experience  it!

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

 facebook.png  Twitter.png  gplus-32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png

 


#42 xilolee

xilolee

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4,308 posts

Posted 11 September 2015 - 04:50 AM

Hi!

 

All the other tasks work correctly!

 

However, here it is:

Spoiler

 
Anyway, in previous versions, every other tasks worked correctly and the bug was present only on the daily task.
If you don't remember/know the (old) bug:
1) open WAS
2) start a daily task, activate/enable it
3) right-click the WAS icon in system tray, exit
4) check the task scheduler: the task will be there (it should be deleted by WAS on exit, like its other tasks)
5) re-open WAS: the daily task is present yet (and running)

(The other tasks were cancelled, instead, after WAS closure.)


I am not a Wise employee, but an helper made moderator.

#43 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,132 posts

Posted 11 September 2015 - 08:35 AM

Hey xilolee,

Thanks!

Please try this new version of wise auto shutdown.


  • RudyJainy likes this

We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#44 xilolee

xilolee

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4,308 posts

Posted 11 September 2015 - 08:42 PM

Hi Ivan!
I forgot to write I'm using the portable version... Anyway I'll try this, of course!
Edit: tried it now: another old bug appears:
1) open WAS
2) start a task (any) and activate/enable it
3) the task will go in the system tray
4) move the task from the visible system tray to the hidden system tray
5) open the hidden system tray (click the little arrow) and you'll find WAS icon (and maybe other icons), but don't move it from there
6) double-left-click the WAS icon
7) WAS should stuck and a window should appear saying something like:
- title: wise auto shutdown
- body: wiseautoshutdown.exe has stopped working - a problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.
- buttons on the same line: debug - close program
 
Video, compressed with 7zip: Attached File  WAS-BUG.zip   1.2MB   3 downloads


Windows 10 standard, Windows firewall, Windows antivirus (defender), WAS version: used yours in your previous post, DEP AlwaysOn, custom scaling level: larger 150% set from Control Panel\Appearance and Personalisation\Display - set a custom scaling level.
I set DEP AlwaysOn from the command line (OptIn is the default setting): bcdedit /set {current} nx alwayson




Edit 17/09/2015 01:00 (italian time):
I have tried now without DEP alwayson (I've set it to optin) and with normal scaling.
The problem remains.
I am not a Wise employee, but an helper made moderator.

#45 Marek2015

Marek2015

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationPoland

Posted 20 September 2015 - 05:53 AM

Hi:

Some suggestions:

1.Computer startup feature at the optional times

2.Program Interface color skins including Windows color option

Thank you in advance.

Marek



#46 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,132 posts

Posted 23 September 2015 - 08:02 AM

@Marek2015,

Thanks for your suggestion.

1, Computer startup feature at the optional times.

    Do you means you want setup computer to startup at a specific time? If yes, wise auto shutdown will be defined as Trojans by most antivirus software. So, we can't add this function.

2, Program Interface color skins including Windows color option.

    Do you means you want to custom the interface color?


We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#47 Marek2015

Marek2015

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationPoland

Posted 26 September 2015 - 08:50 AM

Hi Admin:

Thanks for your quick reply.

Ad 1 Your program is not defined as any Virus that is why I do not understand that provided with system start up function will be defined as Trojan.

Ad 2 Yes, I mean to custom the program color interface especially to dark background and white fonts like Windows OS High Contrast feature for example.

Marek 



#48 hbhhatnagar

hbhhatnagar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 28 September 2015 - 03:57 AM

Hi!

 

I've been using this product for a few weeks now and it has been running smoothly till date. I only have one suggestion, if it is possible to integrate. You could add a days of the week feature for the daily shutdown menu. Many people might like their PC shutting down automatically during the week if they forgot to shut down manually but would like for it to stay on over the weekend. You know like the alarm function on most smartphones these days.

 

Thanks and regards,

Himanshu



#49 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,132 posts

Posted 28 September 2015 - 06:06 AM

You see, Windows power has 5 status, shutdown, restart, sleep, log off, change log, hibernate.
shutdown, sleep and hibernate, all programs will be closed. if you want to start up/ wake up system, you must press Power button or a specific key. A third-party program cannot instead of your fingers.
There is a way to let your computer auto start up, only suitable for your own

1, press Power button to start up, then press Delete key constantly until you enter the BIOS settings
2,  Select Power tab -> Power Up Control, you will see the option Automatic Power Up (or Resume By Alarm), it is Disabled. You can press PageDown, change to Enable, then you will see more options, select Every Day or By Date, when you finish settings, please remember to Save Changes.
I don't know your motherboard model, I can't give you details.


We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#50 Marek2015

Marek2015

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationPoland

Posted 28 September 2015 - 07:04 AM

Hi:

After your explanation I was convinced that my first suggestion is not suitable.one. It is not possible to apply to your product. But what about my second suggestion? I will appreciate your reply.

Marek



#51 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,132 posts

Posted 29 September 2015 - 05:41 AM

Hey Marek2015,

Your second suggestion, custom skin/interface color, I have forwarded it to the developer team. They will discuss it.

Thanks!


We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#52 Marek2015

Marek2015

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationPoland

Posted 29 September 2015 - 06:20 AM

Hello Admin:

Many thanks in advance.

Marek



#53 mondo

mondo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 December 2015 - 02:46 AM

Hy, I find it really annoying that the time can't be inserted from the keyboar on "From Now" time option. Especially for minutes is really annoying, as one has to do at least 30 clicks on arrows in order to set the needed time.

 

Maybe you should consider adding keyboard control on all your input fields. I consider this lack of feature a beginners mistake.

 

Cheers!



#54 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,132 posts

Posted 12 January 2016 - 07:44 AM

Hey mondo,

Thanks, and sorry for the delay.

We will fix it in next update.


We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#55 testermega7

testermega7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 03 April 2016 - 05:20 AM

Добавьте в раздел "Выбор задачи" функцию "Будильник". Тогда Ваша программа будет еще круче!

 

Translated from Russian

 

Add to the "Task Selection" function "Alarm". Then your program will be even better!



#56 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,132 posts

Posted 15 April 2016 - 05:40 AM

Hey testermega7,

Thanks for you suggestion.

But, sorry, I can't understand it. Can you tell me more details?


We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#57 xilolee

xilolee

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4,308 posts

Posted 15 April 2016 - 09:44 PM

He probably wanted to suggest to combine WAS and WReminder.


I am not a Wise employee, but an helper made moderator.

#58 xilolee

xilolee

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4,308 posts

Posted 18 October 2016 - 03:14 AM

Portable version creates config.ini in %AppData%\Wise Auto Shutdown: it should be inside the portable folder.


I am not a Wise employee, but an helper made moderator.

#59 geogeo.gr

geogeo.gr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 posts
  • LocationGreece

Posted 17 December 2016 - 08:52 AM

Update Greek translation to WAS 1.55

Attached Files


logo.gif


#60 xilolee

xilolee

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4,308 posts

Posted 26 December 2016 - 03:11 PM

Hi.

Still present:
 

Portable version creates config.ini in %AppData%\Wise Auto Shutdown: it should be inside the portable folder.


Another problem:

  • Create a task (any).
  • WAS should go in the notification area (that's the system tray).
  • Move the WAS tray icon in the HIDDEN notification area (i.e., you must click the up arrow in the notification area to see the WAS tray icon).
  • Click the WAS tray icon in the HIDDEN notification area, and WAS should appear.
  • Click the X in WAS: WAS should go again in the HIDDEN notification area, instead it disappears.
    But it is still present, when you check task manager.

This problem doesn't appear when the WAS tray icon remains in the visible notification area.

I.e., when we/you click the WAS tray icon in the visible notification area, WAS appears; when later we/you'll click the X, WAS will go again in the notification area. This always works (tried three-four times in a row).

 

Hope this helps (and that it is clear enough). 


I am not a Wise employee, but an helper made moderator.