ask Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Samsung ML-2165 yazıcım çalışmıyor. Önceleri denetim masası-aygıtlar yazıcılar bölümünden sorun gider yapıp çıktı alabiliyordum. Ama son zamanlarda bu şekilde de çıktı alamıyorum. Son olarak ComboFix adlı programı yönetici olarak çalıştırdım. Program sorunları çözdü çok rahat çıktı aldım. Bilgisayarı yeniden başlat yapınca herşey eski haline döndü. Bu sorun nedeniyle ciddi sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Operating system:Windows 7 Home Premium (64 bit) Service Pack 1 System root: C:\Windows Available physical memory: 3884 MB CPU: Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHz Drive Info: C: 116,44 GB D: 327,83 GB Internet Explorer: 11.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xilolee Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Hi ask! Uninstall its driver, then download/install this: Samsung ML-2165 Print DriverKeep us informed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ask Posted March 9, 2014 Author Report Share Posted March 9, 2014 ComboFix adlı programı kullandığımı söylüyorsam demek ki ciddi bir problemim var. Yazıcı driveri tekrar kur ya da usb kabloyu değiştir gibi önerilerde bulunmayın lütfen. Bana yardımcı olabilecek ciddi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts