Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '.... folder'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Forum Announcements
    • News & Offers
    • WiseCleaner Advices & Suggestions
  • Wise Products
    • Wise Care 365
    • Wise Anti-Malware
    • Wise Disk Cleaner
    • Wise Registry Cleaner
    • Other WiseCleaner Products
  • Computer Help and Discussion
    • Computer Trouble-Shooting Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello I have more or less the same issue as the poststarter of the post below : http://forum.wisecleaner.com/index.php?/topic/5133-folder-hider-how-to-delete-the-folder/ Unfortunatly the solution proposed there did not work for me. I had WFH Ver. 1.5x installed on two systems, one WINXP and one WIN7. It worked well. I didn't used it for quiet some time so when i wanted to use it a couple of days ago i realized that i had forgotten the password. As i didn't had anything hidden it didn't bother me much. I tried to deinstall and reinstall the old version but it still asked for the old password. So i deinstalled the old version again and installt the latest 2.0.82 version, created a account and and hide and unhide some folders. Then i realized that i had some problems : On the XP system : i have a '...' (three dots) folder in the root i can't access the folder when i tried to do a system restore i got the message that the drives C:(systemdrive) and D: are offline In the systemrestore list of drives i have TWO drives C: (whow) one online and one offline I deinstalled WFH but the problems remained. On the WIN7 system I have a '....' (four dots) folder in the root I can access the folder inside is a complete 'mirror' of the the C: drive with all the folders which are on the first level of the system drive. I can not access any of the these folders. Errormessage is very long in german, meaning : path is not availible When tried to hide and unhide the dot folder, as mentioned in the above post,i got the error message : can't hide the folder. error message :this an empty folder I tried to copy a file into the '....' folder which worked but i still got the same errormessage. Otherwise WFH works fine. I haven't deinstalled it yet Can you please advise me how to get savely rid of these dot-folders witout deleting all the folders on my systemdrive at the 7 system. Any help would be greatly appriciated. Best Regards Andy
×
×
  • Create New...