Jump to content

tipstir

Members
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by tipstir


  1. Okay this works now.. Why can't you add a feature to clear out clipboard and release the RAM. I know you have another program for that features but wouldn't it make sense to add it to the cleaner too. The UI design in Anti-malware look nice wouldn't it be nice to add that same UI in Wise Disk Cleaner X as well. Something to consider. Could you add a feature to defrag game folders like Razer Cortex. I know you have Game Booster but you could add those features to Wise Disk Cleaner X as well. Something to to consider as well. So far your programs have made my life easier. I always recommend your products to the masses online. Because I trust your software to delivery on promise. Keep up the excellent work! 


  2. *.ico I need that to assign to the WiseCare365.exe  skin.ico in that root folder is what I am using now. Odd issue that ico build cache doesn't see the short cut to the WiseCare365.exe after it's moved into a PC Cleaner folder than move back. My ICO Cache is much larger today.  Yes two your question desktop ico is not be displayed from the compressed WiseCare365.exe. 


  3. Some features always seem to be not set to default. These should be the default and already check. The attached shows you what I mean. Even with  V3.2.3 thru V3.2.5 it's always the same. Either the wont stick or by default you have it setup that way to be unchecked. 

     

    Also Sun Java should be check I use it but it's always unchecked. Should be also address too. Thanks in advance. 

    post-1495-0-29949100-1411751624_thumb.png


  4. Hello I need Wise Care 365 ICO, where as when I move the shortcut off my desktop into a folder then return it I get the default program one. I know ICON Cache is double the size instead of the default size. So right now I am using a few in the Wise folder you have right now. I am sure you have Wise Care 365 ICO you could post. Thanks in advance.


  5. Why is this still running in the background. I exit out of online game and sure enough (wisetray.exe) is still active!! I have shutdown the Wise.exe and close the wisetray.exe and sure enough guess what it turns itself right back on sitting in my system tray.There is no need for wisetray.exe to be running while in any task I am doing. I don't have it schedule for run task. 

     

     

    wise-tray-kill-task.cmd

     

    taskkill /f /im wisetray.exe
    

     

    I use the taskill command to kill things that seem to have a programmed mind of it's own. Unnecessary to have wisetray.exe still running after I shutdown and exit wisetray.exe in system tray. Why does this need to running in the background? 

     

    I've just check and sure enough wisetray.exe just pop in back into to system tray then pop out of it on it's own. 


  6. Hi tipstir!

    I extracted paint.net registry entries with nirsoft regscanner 2.0.3 x64 portable (I didn't included HKU entries, that was other 46); you can compare your results with mine:

     

     

    attachicon.gifpaint-hku.txt

    I did some checking when Paint.net 3.51 was installed on Windows 8.1 a while back. There was update to Paint.net 4.0.0, then 4.0.1, then 4.0.2 and 4.0.3. But looking at both Windows 7 and Windows 8 systems there a difference. But still the newer version was overlapped 3.5.1. So it seems all this time 3.5.1 with 4.0.3 update. So when Wise Care 365 Pro 3.2.3 did it's PC Health Scan  something got corrupted in registry or like the photo's have shown the app was missing files. So now I've correct the issue and this should be a problem again, but if anyone still has Paint.net 3.5.1 on their system and they did a update on Windows 8.1 for that program. And runs this version of wise might run into the same issue.


  7. Well not my opinion it's the facts of the CPU is really labeled as APU handling both CPU and GPU on SoC. It's a 4 core, 2 compute,  and 4 threads, the issue is that Windows is seeing it as 2 core because it's not reading the 4 cores.

     

    The APU in running 4 cores, 2 computes and 4 threads. Now I have two systems here using APU here. One is dual core and this one quad core. What I had found out is that dual core shows  2 cores  0 compute and 2 threads. So Windows and Wise is only picking up the 2 computes and not picking up the 4 cores, it's reading the 2 computes as the cores. As you know 4 integer cores so it is a quad core cpu. it has 2 core modules for computing,  it has 4 separate integer cores. But Windows is processor as 2 physical and 4 logical is for the purposes of thread dispatch to each core. When possible, it is more practical to dispatch threads to each module first, then to the separate cores on those modules, as there is less contention for shared resources.

     

    APU was produce after Windows 7 was release so unless Microsoft WEI (Windows Experience Index) but with newer programs like CPU-Z and Speccy show the correct number of cores. Anyway hey good to learn why things don't show the correct cores. 

     

    This ends this now.. 

     

    Take care.. ;) 


  8. Let me explain. After using the newest update to Wise Care 365 Pro 3.2.3, Paint.net 4.0.3 64-bit under Windows 8.1 will not start. I have provided some pictures showing the current state of Paint.net 4.0.3. Even after Paint.net attempts to repair the issue it can't. So whatever Wise Care 365 Pro 3.2.3 removed or corrupted after a cleaning (do not this only effects Windows 8.1 64-bit and it doesn't effect Windows 7 64-bit) Paint.net will not load.

     

    To fix this issue is to remove Paint.net 4.0.3 off the PC and restore with a fresh copy. Sure you could try to restore from Wise Care 365 Pro, but Paint.net 4.0.3 repair had detected an issue and was allowed to try to repair the problem. So now a NULL (Zero divide overflow issue) has appeared after you tried to start the app. So the best course of action is to remove the app (uninstall it) Clean up any left registry issues. Install a full version of Paint.net 4.0.3 on the Windows 8.1 64-bit PC to fix the issue. I am not doing a full System Restore in Windows 8.1 which is unnecessary for one app that is now corrupted.  

     

    Do note since Paint.net 4.0.3 was corrupted I couldn't use it to create these attachments. I had to use MSPAINT.EXE under Windows 8.1 to create the file and finish up the editing under Windows 7 version of Paint.net 4.0.3 which doesn't seem to be effected after the Wise Care 365 Pro 3.2.3 Cleaning. 

    post-1495-0-47453800-1410257828_thumb.png

    post-1495-0-96813800-1410257842_thumb.png

    post-1495-0-67437500-1410257851_thumb.png


  9. Hey,

    I don't why. I test it, run registry defrag on Win 8.1, then restart. But everything is good.

     

    Maybe you can try again, I think it is a random issue.

    When you get it again, you can try following method:

    1, Press Win+R and type services.msc

    2, Find "Network locetion Awareness" and "Network List Service", then Start them

    If those cannot fix the problem, you can open Device Manager, find Network adapters, Disable/Uninstall all adapters, then Enable/Install.

     

    You know me I've tried everything still didn't work (there was no network list nor did is pull any up) something got removed and didn't get restored back So the only way was to run System Restore point from Windows 8.1 everything works as it should. I had ran another Registry Defrag Program and didn't have this issue. 

×
×
  • Create New...