Jump to content


Photo

Retaining 'Run' commands

Run

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 KNRover

KNRover

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 22 February 2015 - 08:36 PM

I'm new to Wise Registry Cleaner. Installed it because of the very high ratings for it. I like what it does, save one thing: It zaps all of the 'Run' commands I've run, and would like to retain. Is there some way to exclude Run commands from Wise's registry cleaning?


  • Ekbergwef, JoryikEn, AlexissEn and 1 other like this

#2 xilolee

xilolee

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4,256 posts

Posted 22 February 2015 - 09:06 PM

Click Custom Area (bottom-left corner), untick User MRU Lists, click Ok.
I am not a Wise employee, but an helper made moderator.

#3 KNRover

KNRover

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 22 February 2015 - 09:20 PM

That works; thanks.



#4 xilolee

xilolee

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4,256 posts

Posted 22 February 2015 - 09:25 PM

;)
I am not a Wise employee, but an helper made moderator.