Jump to content


Photo

BUG

bug registry wise 8.24 8.24.539

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 abcdefgh

abcdefgh

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 posts

Posted 08 November 2014 - 12:03 PM

BUG in WRC 8.24.539? :huh:

 

It ONLY SCANS & CLEANS half of the Registry  (from ActiveX - to user MRU)!!! :ph34r:

 

[attachment=1614:8.24.png]


  • abcdefgh, AlexissEn, KamorkasEl and 3 others like this

#2 gg41

gg41

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 November 2014 - 07:18 PM

Windows 7 pro 64bits

 

Wise Registry Cleaner 8.24

 

BUG !!!!!   I have the same problem with this version (8.24)


  • abcdefgh likes this

#3 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,128 posts

Posted 10 November 2014 - 08:22 AM

Thank you for your feedback.

It is a bug, we will fix it asap.


We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#4 gg41

gg41

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 10 November 2014 - 10:40 AM

Hello,

 

The bug seems to be resolved with the new version 8.25.540
 
Thank you very much for your response.
 
Kind regards


#5 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,128 posts

Posted 11 November 2014 - 09:59 AM

You are welcome!

Any questions, please feel free to contact us!


We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#6 abcdefgh

abcdefgh

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 posts

Posted 11 November 2014 - 06:49 PM

Bitdefender Free Edition is NOT working anymore after Registry Restore. :wacko:

 

[attachment=1636:bd.png]



#7 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,128 posts

Posted 12 November 2014 - 10:14 AM

Restore to an earlier point that you didn't install Bitdefender?

Please describe more how do you do it.


We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#8 doggie007

doggie007

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 10 January 2016 - 11:17 PM

The restore points are working like "clay", - if you restore to an earlier state it means new registry hives are ignored which were made afterwards.

 

DO NOT GO FROM POINT TO POINT, OR YOU WILL CRAZE THE INTERNAL REGISTRY, AND SO.

 

PICK ONE SPOT, RESTORE AND WORK. DO NOT PLAY ON IT.







Also tagged with one or more of these keywords: bug, registry, wise, 8.24, 8.24.539