Jump to content
PWT1000

Advanced Cleaner Not Working

Recommended Posts

Hello :-) I recently used a program called ‘Privazer' & I believe this has broken the Advanced Clean on C:\ only. Nothing happens when I click on it

I have totally uninstalled (removing wise registry keys) re-installed Wise365 to no avail as I assume there are hidden registry keys used by yourselves so all info from the registry can't be removed to fix the problem.

 

I've removed Privatizer, I normally have Macrium Reflect images of C:\ but I've messed with the Win 10 Spring Update etc & removed it so can’t image back without a lot of work.  (BTW the issues occurred before I messed with MS Spring Update) Any help please??

 

Kind regards  Paul

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello: I tried running chkdsk c: /f which found errors but could not correct them. So, after some time I imaged back to the beginning of March & Wise365 was working fine.

Thanks for the help! Thanks Paul ... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...