Jump to content


Photo

Will Not Stop Auto-Running??

Autorun Cleaner

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 jackdashack

jackdashack

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • LocationMid-Atlantic State

Posted 03 July 2017 - 01:17 PM

[ UPDATE: unfortunately this query has been spammed as you see if you scroll down. It's loading my Gmail Inbox and SPAM folder so I came back here and made my default as no email notification. However this has been solved if you look over the first 4 or 5 messages. With a complete un/re install. ":-Dx  jack

I once scheduled the Cleaner to run Auto. I have went back into settings and un-ticked the Schedule part and anything else I can see that makes it auto run but it will not stop? It runs when the pc is idle. Do I need to remove a services or what? Task manager does not show it as starting at startup?  Thanks!  


  • AnthonyPoelf, Clintonlog, Garthesone and 17 others like this

#2 xilolee

xilolee

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4,318 posts

Posted 04 July 2017 - 08:12 PM

Hi jackdashack. :-)
 
Are you using wise disk cleaner 9.49.669 (i.e., the latest version)? Installed or portable?
Did you download it from wisecleaner.com? Or what website from?
What OS are you using?
  • jackdashack likes this
I am not a Wise employee, but an helper made moderator.

#3 jackdashack

jackdashack

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • LocationMid-Atlantic State

Posted 05 July 2017 - 04:15 AM

Hi jackdashack. :-)

 

Are you using wise disk cleaner 9.49.669 (i.e., the latest version)? Installed or portable?

Did ou download it from wisecleaner.com? Or what website from?

What OS are you using?

Thanks so much! I will put this to bed. I'm sure your questions are relevant but here's what I did. I contacted the staff of Wisecleaner and they suggested that I uninstall and reinstall. While radical I think this got the problem to go away. However what caused it wasn't discovered. Again, I do appreciate your time and patience.  Jack ":-Dx 



#4 wisecleaner_admin

wisecleaner_admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2,151 posts

Posted 05 July 2017 - 06:33 AM

Hey, Good to know that your problem has been solved.

Any question, please feel free to contact us.

 

Thanks, xilolee


  • jackdashack likes this

We want to put smile on your face.   :)

 

Any feature questions and ideas, please feel free to contact us!

-----

News: Wise Driver Care (official)

 

Download and update outdated Windows devices drivers!

 

-----

Best Regards,

WiseCleaner.com

Follow us on:

facebook.png  Twitter.png  g+32.png  YouTube_32x32.png  linkedin_32x32.png


#5 xilolee

xilolee

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4,318 posts

Posted 05 July 2017 - 04:07 PM

;)


  • jackdashack likes this
I am not a Wise employee, but an helper made moderator.

#6 jackdashack

jackdashack

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • LocationMid-Atlantic State

Posted 07 July 2017 - 11:40 AM

;)

yeah, I know xilolee, it was the quick fix not the root problem. Sometimes you just want to get it working and move on. Thanks for your probe into the real problem.  :rolleyes: ( do you know why I can't seem to upload a profile photo? It shows the name but the image doesn't appear? )