Jump to content
Sign in to follow this  
Karoly

NVSTOR.SYS - BSOD 0x133 DPC_WATCHDOG_VIOLATION

Recommended Posts

Hi Karoly. :)

 

Do you have this machine? --> http://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/servicetag/JHZV83J/configuration

Check if the following information is correct:

- desktop Dell OptiPlex 740

- Original OS Vista 64bit

- AMD Athlon 64 X2 4200+ (Windsor?) 2.2GHz Socket AM2 - May 23, 2006 - ADO4200IAA5CU

- 4GB RAM (2 sticks): SAMSUNG DDR2 M378T5663QZ3-CF7 Non-ECC/Non-Registered PC2-6400 CL=6 800MHz 1.8V

- BIOS 2.2.7 (latest)

- I didn't find the video card (NVidia?)...

 

Could you check what video card is installed?

Did you install windows 10 on that machine? Dell say they don't support windows 10 on that machine, or they didn't test it.

You can also try to move your ram sticks from dimm3 and dimm4 to dimm1 and dimm2 (they are the couple further from the cpu).

And given that you are at it, did you remove the dust from your hardware components (fans and all over the motherboard)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...