Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'frustrated confused disgusted'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Forum Announcements
    • News & Offers
    • WiseCleaner Advices & Suggestions
  • Wise Products
    • Wise Care 365
    • Wise Anti-Malware
    • Wise Disk Cleaner
    • Wise Registry Cleaner
    • Other WiseCleaner Products
  • Computer Help and Discussion
    • Computer Trouble-Shooting Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have 1 Windows 7 machine at home (i'll call it home) installed with Wisecare 365 Free running perfectly. I've tried to install it also on another, whose chief difference is that it is where I work as a Retired Volunteer & that it has a network domain (i'll call it net). When I install it on the net computer, neither the PC Checkup nor the Startup checking work automatically. I've tried exporting the registry settings from home PC & importing them to net pc. I've tried completely cleaning the net PC with Revo uninstaller which uninstalls all traces including the registry before completion of the uninstall process. Menu Settings look visually OK. I've corresponded with their support & either I've interpreted them wrong or there's something I'm missing about their suggestions: NOTHING has served to change the situation. Can any out there makwe some suggestions?
×
×
  • Create New...