Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Wrong Last Registry Scan Date'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Forum Announcements
    • News & Offers
    • WiseCleaner Advices & Suggestions
  • Wise Products
    • Wise Care 365
    • Wise Anti-Malware
    • Wise Disk Cleaner
    • Wise Driver Care
    • Wise Registry Cleaner
    • Other WiseCleaner Products
  • Computer Help and Discussion
    • Computer Trouble-Shooting Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am running the latest version of Wise Care 365 Pro. As the attached image shows, the Registry Last Clean Date is not refreshing when a scan is run. You can see the registry backup dates (today), but Wise Care is reporting that it has been 49 days since I last cleaned. I am observing the same error on my laptop computer as well. I have indeed selected CLEAN and it appears to work, but when I re-launch Wise Care, it is still showing the last clean date as in the past. All other Wise Care clean components report the correct clean dates and a reboot does not solve the problem. Submitted for your information. Have a great day. Regards, -Phil
×
×
  • Create New...