Jump to content

terry

Moderators
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by terry

  1. Hello, Could you provide more information?
  2. Hello, You can try to update flash or re-install it for chrome.
  3. Do tried other USB interface behind the computer case? Pre-posed USB interface may be has not enough voltage. And some USB device need special drive, can you make sure your USB device does not need third-party drive?
  4. Because one of your drive has crashed. You need to find which drive crashed and uninstall the drive and then your PC will can boot with normal mode. Run "msconfig" go to "boot" (may be boot.ini) and unchecked safeboot, reboot your PC, now you can boot with normal mode, but I guess you may get a blue screen with some error message, when this time you can find which drive crashed, or you can upload your dump file and we can help you to find which drive crashed.
  5. Hello, The windows Task Scheduler Engine is "Taskeng.exe" and you can file the file in c:\windows\system32. So I think "Taskengine.exe" is not a good application, you may delete it from your PC.
  6. Hello, Please upload your dump file, and our engineer can help you to analyze it. You can find the dump file in C:\windows\Minidump
  7. Hello, Do you using IE or other browser?
  8. Hello, This tips may fix the issue. http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/windows-update-error-80004002
  9. Hello, You can try to repair the files with your windows 7 CD. This is a guide http://www.techsupportalert.com/content/how-repair-windows-7-system-installation-disc.htm
  10. Hello, Could you re-upload the screenshot? I can't see the image.
  11. Hi, I need to know the menu is pop in which program? Explorer or IE or some third-party program? Thanks,
  12. Hi, Please try the following steps. 1. Open Control Panel\All Control Panel Items\AutoPlay 2. Set the options as per your preferences.
  13. Hi, Could you provide some screeshots, what's the DLLs that you lost? Thanks,
  14. Hi, Looks your upgrade encountered some errors. Unfortunately, Windows 8.1 upgrade can't be uninstalled yet. I think that you can only re-intall Windows 8 to fix the issue.
  15. Hi, I think that you need to re-active your windows with your CD-Key.
  16. Hi, Please tell me more information, thanks,
  17. Hi, Please follow the following setps to fix the issue. 1. Press "Win+R" or Start - Run 2. Type "Regedit" and click "OK" to open the registry editor. 3. Go to the entry - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main 4. Find the value - "Window Title" in the right of the area 5. Remove the value. Enjoy,
  18. Hi, If you only can't open this site, I think that it's not your problem, may be the website is encountering problems. If you can't open all sites. Please try other browser, if all of browser can't open any sites. I think your DNS dos not work, you should to repair your DNS settings by manual, about how to set DNS, please read this tip. http://forum.wisecleaner.com/index.php?/topic/172-how-to-setup-dns-server-with-example-of-google-dns-setup/ If only IE can't open any sites, I suggestion you fix IE with Wise PC 1stAid or re-install your IE. If you want to re-install your IE, please follow the following steps. 1. Start - Control panel - Add/Remove Programs - Open/disable Windows functions. 2. Uncheck "Internet Exploer 8/9/10" and click "Apply" 3. Reboot your PC. 4. Enable IE again in the same area. I hope this is helpful for you. Best regards,
  19. Hi, I think some explorer plugins cause the problem. Please try Wise PC 1stAid first. You can try the following solutions in Wise PC 1stAid. 7 - Lame Internet Surfing Or 12 - Running speed of PC is too slow
  20. Hi, Please provide more information, what happened when you try to download files etc.. Thanks,
  21. Hi, I think some explorer plugins cause the problem. Please try Wise PC 1stAid first. You can try the following solutions in Wise PC 1stAid. 7 - Lame Internet Surfing Or 12 - Running speed of PC is too slow
  22. Hi, Please tell me more information, and I can try to find what your problem. Thanks,
  23. Hi, Could you upload a screenshot? Thanks,
  24. Hi, Please proivde a screeshot, and I suggestion follow our tip try to re-set your DNS first. More information please read this tip - http://forum.wisecleaner.com/index.php?/topic/172-how-to-setup-dns-server-with-example-of-google-dns-setup/
  25. Hi, Could you me more information?
×
×
  • Create New...